Filipijnen

Wat is de hoofdstad van de Filipijnen? Manilla!
De zomer is het beste seizoen in de Filipijnen, waar je kunt genieten van onvergetelijke uitstappen. In de Filipijnen geniet je van prachtige stranden, majestueuze landschappen en avontuurlijke activiteiten. Maar wat valt er te beleven in de meest beroemde stad van het land, de hoofdstad van de Filipijnen: Manilla? Lees hieronder verder over deze stad.

Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen.

  • Niet te missen attracties in Manilla

De hoofdstad Manilla ligt in het hart van Luzon en bestaat uit 16 provincies. Het is het centrale district van de belangrijkste bedrijven in het land, en daarom wonen er veel Filippino’s, waardoor het de op één na dichtst bevolkte regio van het land is. Omdat er zoveel mensen in de

Hoofdstad Filipijnen
De vlag van de Filipijnen

Manilla wonen, komen hier en daar honderden of zelfs duizenden recreatieve toeristenactiviteiten uit de grond tevoorschijn.

Resorts World is een alles-in-één toeristische bestemming waar je kunt genieten van een nacht vol casino’s, een dagje shoppen, heerlijke gerechten uit restaurants, hotelaccommodaties en zelfs memorabele theatervoorstellingen! Maar als je het liever rustiger aandoet en dol bent op natuurreizen en de natuur, dan zijn de parken van Ninoy Aquino een perfecte plek voor je om te bezoeken.

De geschiedenis en de kaart

Maar naast de vele toeristische attracties en mooie stranden, is jezelf verdiepen in de Filipijnse geschiedenis van schone kunsten, etniciteit en archeologie een van de beste dingen om te doen in het land. Hierdoor omarm je de interessante en diverse oudheid van het land. Manilla heeft een overvloed aan activiteiten om dat mogelijk te maken.

Highlights van deze stad.

  • Bezoek het enige Oceanium in Manilla en beleef een onvergetelijke interactie met honderden zeedieren
  • In het midden van Manilla ligt een uitstekend en populair pretpark, Star City, dat een van de beste plaatsen is om te bezoeken in Manilla
  • Breng een bezoek aan het Yexel speelgoedmuseum
  • De baai van Manilla overspant honderden kilometers van begin tot einde en is de ideale plek om de zonsopgang of -ondergang te bekijken
  • Als je gek bent op wetenschap, dan zal het ‘Mind Museum’ je wereld zeker verrijken
  • Een van de beste plaatsen om gratis te bezoeken in Manilla is het Nationaal Museum
  • Bezoek Intramuros, de ommuurde stad van Manilla

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=H2ZvJv3pQEQ)

Heb je zelf een leuke tip voor het bezoeken van deze stad, een andere bezienswaardigheid? Laat dit dan hieronder weten. Wil je een correctie doorgeven, een opmerking plaatsen of een vraag stellen? Reageer dan ook hieronder.

Meer informatie over andere hoofdsteden:

Plaats een reactie